Verschillende soorten kooiladders

Wanneer u op zoek bent naar een kooiladder, dan heeft u bij Kooiladderspecialist.nl een ruime keuze aan mogelijkheden. Welke Kooiladder u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van de beste kooiladders, die volledig vervaardigd zijn in onze eigen fabriek te Krommenie. Alle aluminium kooiladders worden op maat gemaakt en zijn voorzien van alle benodigde certificaten.

Afsluitbare kooiladders

Een afsluitbare kooiladder is aan de onderzijde voorzien van een deur, klep of luik om zo eenvoudig maar toch effectief ongewenste toegang te voorkomen. Alle afsluitbare kooiladders van Kooiladderspecialist.nl zijn voorzien van de beste kwaliteit aluminium en vervaardigd in onze eigen fabriek. Lees meer over onze afsluitbare kooiladders.

Kooiladders met rustbordes

Wanneer een kooiladder meer dan 10 meter moet overbruggen dan is een rustbordes verplicht. Degene die de kooiladder beklimt is dan in de mogelijkheid even tot rust te komen en zich voor te bereiden op het vervolg van het naar boven klimmen. Volgens de EN-ISO 14122-4 heeft u de verplichting om vanaf kooiladders van 10 meter op iedere 6 meter een rustbordes te plaatsen dat voorzien is van leuningwerk. Meer informatie omtrent kooiladders met rustbordes lees u verder op onze website.

Kooiladders met uitstapbordes

Met behulp van een kooiladder met uitstapbordes kunt u tussentijds uit de kooi stappen, dit is ideaal wanneer het gebouw of object beschikt over meerdere verdiepingen of balkon(s). Onze kooiladders met uitstapbordes zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoen aan de strengste eisen.

Kooiladders kopen

Kooiladder kopen? Neem dan contact met ons op of vul online het inmeetformulier in. Kooiladderspecialist.nl is de nummer één specialist op het gebied van veilig op hoogte werken. Kooiladders, vluchtladders, hangladders, dakrandbeveiliging en andere vormen van valbescherming; wij hebben het allemaal. Ook voor uw gebouw of toepassing hebben we de perfecte oplossing, zodat u zo veilig mogelijk de hoogte in kunt.