Glazenwasbruggen

Glazenwasbruggen en onderhoudsbruggen worden door de Kooiladderspecialist.nl al jaren in vele uitvoeringen ontwikkeld en geïnstalleerd. Maar ook voor verplaatsbare werkplatforms en verrijdbare bruggen bent u bij de Kooiladderspecialist.nl aan het juiste adres!

Glazenwasbruggen en onderhoudsbruggen


Met behulp van de glazenwasbruggen kunt u eenvoudig onderhoud uitvoeren aan het object of is het mogelijk om toegang te krijgen tot plaatsen die anders onbegaanbaar zijn. Onze glazenwas- en onderhoudsbruggen worden geproduceerd voor lichtstraten, daksparingen of moeilijk bereikbare plaatsen. Onze bruggen kunnen tot een vrije overspanning van 20 meter geproduceerd worden.

Door de constructie van onze glazenwasbruggen en onderhoudsbruggen zorgt u er voor dat er geen inbreuk wordt gedaan op de uitstraling van het gebouw. Heeft u vragen of opmerkingen over de glazenwasbruggen of onderhoudsbruggen van Kooiladderspecialist.nl? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons contacten via mail of telefonisch via 075-6210003.

Glazenwasbrug kopen


De bruggen zijn met name geschikt bij grotere overspanningen, moeilijk bereikbare plaatsen, glazen daken en lichtstraten. Door de unieke constructie gecombineerd met speciale aluminium profielen kunnen grote vrije overspanningen worden bereikt. Tot wel 20 meter! Hierdoor kunnen eventuele  aanpassingen aan het gebouw tot een minimum beperkt worden.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft over de aanschaf van een glazenwasbrug. Neem dan ook altijd gerust contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Uiteraard kunt u via onze site ook geheel vrijblijvend een aanvraag voor een offerte glazenwasbrug doen.

Glazenwasbrug / onderhoudsbrug

Glazenwasbruggen uitvoeringen


Natuurlijk wordt er bij het ontwerpen van de glazenwasbrug zoveel mogelijk rekening gehouden met de uitstraling van het gebouw. Ook de onderhoudsbruggen worden desgewenst in kleur geleverd. De bruggen kunnen zowel handmatig als elektrisch verplaatsbaar worden uitgevoerd.

Wij kunnen de glazenwasbrug of onderhoudsbrug vrij rijdend leveren, maar ook als vaste constructie. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met de Kooiladderspecialist.nl.

Overig assortiment van Kooiladderspecialist.nl


Naast glazenwasbruggen of onderhoudsbruggen kunt u bij Kooiladderspecialist.nl voor veel meer zaken terecht, zo zijn wij specialist in het produceren en monteren van onder andere kooiladders en dakrandbeveiliging. Bij Kooiladderspecialist.nl bent u verzekerd van de beste resultaat, voor een eerlijke prijs. Contact ons voor:

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.