Professioneel

Kooiladder met rustbordes

Bent u op zoek naar een kooiladder die voorzien is van een rustbordes? Dan bent u bij Kooiladderspecialist.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment aan kooiladders, welke volledig in onze eigen fabriek te Wormerveer vervaardigd zijn. Welke kooiladder u ook kiest, met de kooiconstructie bent u beschermd tegen valgevaar.

Bij Kooiladderspecialist.nl heeft u ruime keuze in diverse soorten kooiladders, zo kunt u kiezen uit;

Alle kooiladders voldoen aan de strengste eisen die zijn gesteld door de overheid, zo worden de kooiladders jaarlijks extern gecontroleerd en gecertificeerd, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogst mogelijke veiligheid. Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen, wij zijn te bereiken via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.

Bij een klimhoogte hoger dan 10 meter, dient de kooiladder in delen versprongen te worden uitgevoerd met op iedere 6 meter een rustbordes. De grondslag hiervoor vormt de EN ISO 14122-4

Vraag via onderstaande inmeetformulier eenvoudig en snel een offerte op voor een kooiladder met rustbordes.

Kooiladder met rustbordes

Wanneer is rustbordes verplicht?


Wanneer een kooiladder meer dan 10 meter moet overbruggen dan is een rustbordes verplicht. Degene die de kooiladder beklimt is dan in de mogelijkheid even tot rust te komen en zich voor te bereiden op het vervolg van het naar boven klimmen. Volgens de EN-ISO 14122-4 heeft u de verplichting om vanaf kooiladders van 10 meter op iedere 6 meter een rustbordes te plaatsen.

Heeft u interesse in een kooiladder met rustbordes? Neem dan contact met ons op! Wij bekijken de situatie en zullen een zeer aantrekkelijke offerte opstellen. Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen.

Kooiladder met rust platform


Een kooiladder moet vanaf een hoogte van 10 meter voorzien zijn van een rust platform (rustbordes). Hierbij is het verplicht dat de kooiladder minimaal per 6 meter voorzien moet zijn van een rust platform.

Bestel vandaag nog uw kooiladder met rust platform! Omdat wij de kooiladders in onze eigen fabriek produceren, kunnen wij uiteraard de gehele kooiladder met rust platform op maat maken. Zo heeft u voor iedere situatie een passende kooiladder.

Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.