Professioneel

Kooiladder op maat

Bent u op zoek naar een kooiladder op maat? Dan bent u bij Kooiladderspecialist.nl aan het juiste adres. Een Een kooiladder op maat produceren is één van onze vele diensten die wij al jarenlang uitoefenen. In onze eigen fabriek, met de beste machines en vaklieden produceren wij dagelijkse vele kooiladders op maat. Hierbij kunt u denken aan kooiladders met afwijkende afmetingen, afsluitbare kooiladders, kooiladders met uitstapbordes of kooiladders met rustbordes.

Aan welke eisen uw kooiladder op maat ook moet voldoen, bij Kooiladderspecialist.nl bent u verzekerd dat wij deze kunnen produceren. Alle kooiladders worden in onze eigen fabriek geproduceerd, wij gebruiken hiervoor enkel de beste materialen en machines. Dit betekent dat u bent verzekerd van de beste kwaliteit en alle kooiladders voldoen aan de gestelde eisen van de overheid. Vraag via onderstaande button uw offerte op of contact ons via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.

driedelige kooiladder

Waarom maatwerk


In onze webshop vindt u enkele standaard maten kooi- en gevelladders. Echter begrijpen wij veel situaties vragen om een unieke aanpak. Door te kiezen voor maatwerk, bent u verzekerd van de oplossing die het beste bij uw situatie past. Met onze jarenlange ervaring kunnen we goed met u meedenken om zo tot het beste resultaat te komen.

Ons assortiment


Wij beschikken over diverse soorten kooiladders, denk hierbij aan aluminium kooiladders, kooiladders met uitstapbordes, kooiladders met rustbordes en diverse andere soorten. Verder kunt u bij ons ook terecht voor onder andere vluchtladders, hangladders, silo ladders en overstapbordessen. Ook deze producten kunnen wij volledig om maat maken zodat u kunt zorgen voor veilige daktoegang en een veilige werkomgeving op het dak.

Kooiladder offerte aanvragen


Heeft u interesse in kooiladders op maat? Vraag vandaag nog een offerte aan voor een kooiladder op maat. Wij nemen contact met u op en bespreken de situatie en komen met een scherp voorstel. Ook voor vragen staat ons team staat om ze te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wormerveer.