Toegangsladders

Bent u op zoek naar een toegangsladder, bijvoorbeeld om het dak of een andere verdieping van een gebouw te betreden? Dan bent u bij Kooiladderspecialist.nl aan het juiste adres. Vaak wordt een toegangsladder toegepast, wanneer een staande ladder dit niet toelaat vanwege het hoogteverschil.

Conform de norm dient een toegangsladder/kooiladder bij een hoogte verschil vanaf 10 meter te worden uitgevoerd met een rustbordes. Dit met een maximale afstand van 6 meter per rustbordes. Voor een toegangsladder of kooiladder met rustbordes bent u bij Kooiladderspecialist.nl ook aan het juiste adres.

Omdat wij alle toegangsladders op maat maken, kunnen wij voor iedere situatie een passende toegangsladder fabriceren. Alle toegangsladders worden geproduceerd uit hoogwaardig aluminium, waarbij wij uiteraard uw wensen in vormgeving, aantal bordessen (mits toegelaten door wet- en regelgeving), etc. kunnen produceren.

Interesse in een toegangsladder op maat? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ook via onderstaand inmeetformulier direct uw wensen doorgeven, wij komen dan zo snel mogelijk met een voorstel op maat. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.

Afsluitbare kooiladder

Toegangsladder kopen


Een toegangsladder kopen doet u eenvoudig en snel bij Kooiladderspecialist.nl. Wij beschikken over een grote productiecapaciteit, waardoor wij uw toegangsladder op maat binnen een zeer korte periode kunnen realiseren en monteren. Bij Kooiladderspecialist.nl kunt u terecht voor diverse soorten toegangsladders. Bekijk onderstaande mogelijkheden, uiteraard kunnen wij voor vrijwel alle wensen een toegangsladder op maat produceren. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

  • Toegangsladder op maat
  • Afsluitbare Toegangsladder
  • Toegangsladder met uitstapbordes
  • Toegangsladder met rustbordes

Binnen Nederland én daar buiten staan wij bekend als dé specialist in het produceren en monteren van kooiladders en toegangsladders. Voor ieder gebouw of toepassing hebben wij de perfecte oplossing, zonder hierbij inbreuk te maken op de uitstraling van het gebouw of de omgeving.

Kooiladderspecialist, dé grootste van Nederland


Binnen onze organisatie staat veiligheid op nummer één, dagelijks zijn we dan ook actief bezig met het optimaliseren van ons productieproces. Al onze producten voldoen uiteraard aan de strengste regelgeving en ondergaan jaarlijks een controle of aan alle eisen wordt voldaan. Naast toegangsladders, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Kooiladders
  • Vluchtladders
  • Glazenwasbruggen
  • Overstapbordessen

Omdat wij de volledige productie van de toegangsladders en andere producten in eigen beheer hebben, kunnen wij zeer snel leveren en monteren. Uiteraard betekent een eigen productie ook dat wij niet belemmerd worden om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Vragen? Contact ons via het contactformulier of telefonisch via 075-6210003.